Boerderij Aerderoort 2021-07-28T17:29:58+00:00

Boerderij Aerderoort

.
Liefde voor de bodem – Meld je aan en bezoek ons! 
Op donderdag 26 augustus ben je van harte welkom op ons bedrijf, waar we je graag meer vertellen over Liefde voor de bodem. De bodem is de basis van ons bedrijf. We leggen uit hoe we daar in alle onderdelen van de bedrijfsvoering rekening mee houden. Want een gezonde bodem zorgt voor gezonde dieren en gezond voedsel. En dat laatste laten we graag laten proeven in onze boerderijwinkel. Meld je aan via deze pagina, je bent van harte welkom!

Over Boerderij Aerderoort
Aerderoort is de naam van onze boerderij in Renswoude. Wij zijn Art Wolleswinkel en Birgit Hanskamp. Samen verzorgen we de koeien, de kalfjes en het grasland op ons melkveebedrijf en maken we van de melk van onze koeien de heerlijkste vla, kefir en hangop. We genieten van ons vak en vinden het fijn dat onze kinderen opgroeien op de boerderij tussen de dieren en in de natuur. Onze familie boert al enkele eeuwen op dit mooie plekje in de Gelderse Vallei. We vinden het belangrijk om op een zo natuurlijk mogelijke manier te boeren. Onze koeien lopen een groot deel van het jaar in de wei, en krijgen het jaar rond voornamelijk kruidenrijk graan gevoerd van ons eigen land. Het voer dat we bijkopen is uitsluitend GMO-vrij (niet genetisch gemodificeerd) en geteeld in Europa. Daarnaast proberen we met natuurlijke en gezonde mest van onze koeien het bodemleven te stimuleren. Hiermee proberen we de kringloop op ons bedrijf zoveel mogelijk te sluiten en zo min mogelijk voer en kunstmest aan te kopen.

Bijzonderheden Met trots maken wij van onze heerlijke melk de lekkerste kefir, kefir-hangop, vanille- en chocoladevla. Naast onze eigen producten verkopen we verschillende streekproducten in onze nieuwe boerderijwinkel. Hier ben je van harte welkom van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.

Online
Internet: www.aerderoort-boerenzuivel.nl